A Zsuhuka falatozó pontrendszer leírása

1. A hűségpont pont definiálása

 A Hűségpont egy digitális jutalom pont mely a zsuhuka.hu oldalon történő vásárlások után jár.
Minden elköltött 30 Ft után 1 pont kerül jóváírásra
Jelenleg 1 pont értéke 1 Forintot ér.
(Kerekítés esetén a normál matematikai kerekítési szabályok vannak érvényben)
Önmagában az Pontok pénzre nem válthatók, csupán kedvezményként lehet felhasználni. Érvényességi ideje a jóváírást követően 6 hónap. A pontgyűjtés csak regisztrált felhasználóknak lehetséges. A regisztráció ingyenes.

2. Az pontok jóváírása

A Vevő/Megrendelő a ‘Megrendelés teljesítve’ státusz után maximum 48 órával a vásárlása után hűségpontokat, pontokat kap.
Pontok jóváírhatók a vásárló által manuálisan is illetve automatikusan a rendszer által.

3. A pontok felhasználása

A Vásárló a megrendelés során, a pénztárnál felhasználhatja a meglévő pontjait. Ehhez a pénztár oldal betöltésekor az oldal alsó szegmensében lévő feliratra kell kattintani. Ekkor a pénztár automatikusan frissít, a pontok eltűnnek és összegszerűen megjelenik a kedvezmény mely levonódik a végösszegből. A pontok felhasználásuk után eltűnnek, további felhasználásra nincs lehetőség.

4. Fel nem használt pontok

A pontok gyűjtésére folyamatosan, minden vásárlás során van lehetőség.
Fontos, hogy a pontok a jóváírásuk után maximum 2 hónapig használhatók fel, utána törlődnek. A fel nem használt pontokat utólagosan a 6 hónap lejárta után felhasználni nem lehet.

5. Extra pontjutalom

Időszakosan, egyes termékek többszörös pontot érnek. Erről minden esetben a vásárló tájékoztatva van, és csak megadott időtartamig él ezen akció.
Amennyiben bármi probléma adódik a pontok beváltásával, keressen minket bizalommal.